Japanese Headspa

Japanese Headspa is een zeer effectieve traditionele verzorgingstechniek op maat waarbij natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om de hoofdhuid te verzorgen en de voedingsstoffen aan te vullen die het haar en de hoofdhuid nodig hebben. De behandeling is opgebouwd uit verschillende hoofdhuidmassage technieken, het intensief schoonmaken van de hoofdhuid en een stoombehandeling dat het haar zijdezacht maakt. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke kruiden, essentiële oliën en verzorgingsmiddelen die gekozen worden naar aanleiding van de hoofdhuid- en haarconditie. De bloedsomloop wordt bevordert, de gezondheid van de hoofdhuid en de haarkwaliteit worden verbetert. De behandeling zorgt voor een totale ontspanning en verzorging.

Het is natuurlijk logisch dat een goede hoofdhuidverzorging zorgt voor mooi, vol en sterk haar. Een plant groeit ook het beste in vruchtbare aarde. Ook voor onze haren is het onontbeerlijk om een goede vruchtbare bodem te hebben, alleen dan is het mogelijk om mooi sterk en gezond haar te laten groeien. De hoofdhuid heeft dezelfde goede verzorging nodig als de huid, dus scrubben, reinigen en hydrateren. Een gezonde hoofdhuid heeft een vitale rol voor mooi haar maar vaak wordt ze verwaarloosd. In de westerse cultuur hebben we ook niet echt mee gekregen dat de hoofdhuidverzorging zo belangrijk is terwijl ze zich daar in Azië al langere tijd van bewust zijn. Daar zien ze de hoofdhuid als verlengstuk van hun gezichtshuid. Gelukkig begint ook langzaam in Europa door te dringen hoe belangrijk de hoofdhuid eigenlijk is.

Naast de verzorging van de hoofdhuid en het haar ligt tijdens de behandeling ook de focus op ontspanning. Niet alleen de hoofdhuid ontspant maar het hele lichaam zal ontspannen. Dit komt omdat in het hoofd heel veel zenuwbanen/meridianen aanwezig zijn die door de aanrakingen tot rust worden gebracht. Hierdoor kalmeert de geest, ontspant het hele lichaam en zal stress verminderen.

Ik verwelkom je graag in mijn fijne knusse salon waar aan alles is gedacht. Rustgevende omgeving met ontspannende muziek en heerlijke geuren. Alles om even helemaal weg te dromen en compleet te ontspannen en je hoofdhuid en haar de verzorging te geven die het verdient.

Nog even kort op een rijtje:

Japanese headspa is effectief bij:
 – bevorderen van de haargroei
 – glans en veerkracht van het haar vergroten
 – verminderen van roos
 – voorkomen van haaruitval
 – verminderen van jeuk op de hoofdhuid
 – een te droge of een te vette huid
 – psoriasis
 – eczeem
 – droog haar
 – wondjes en irritatie van de hoofdhuid
 – dunner wordend haar
 – overmatige talgproductie
 – de hoofdhuid gezond houden

Extra voordelen:
 – kan hoofdpijn verminderen
 – kan helpen tegen slapeloosheid
 – Kan helpen de geest te kalmeren
 – helpt stress verminderen
– zorgt voor totale ontspanning van het hele lichaam

Na de behandeling wordt het haar een beetje droog gewappert. Dit betekent dus dat je NIET met gedroogd en gemodelleerd haar naar huis gaat. Dit is wel mogelijk als het bij het afspraak maken erbij wordt geboekt. Houd er rekening mee dat hier extra kosten voor worden gerekend.